Friday, February 17, 2012

..saje..

busy giler..(xde la sgt..)
keje 3 tahun - kena jaga 3 unit
tatatertib..pentadbiran..kewangan..
think positive je la. anggap bos percaya pada kebolehan aku.
(dush..berkhidmat untuk negara.. kena terima dengan hati yang rela..baru rezeki halal)
aku confuse la asal seminggu ni aku asyik nk tido je.
oh..maybe sebab baru balik dari europe kot..
(sorry guys, nanti aku up date picturenya yea..London/Berlin/Prague/Hamburg/Denmark)
kalut betul
dengan kerja yang banyak..then kena prepare untuk PPP (program penilaian profesional)..
aduhai..jiwa pun makin kacau.
dulu ada orang aku bole kongsi cerita (opss..silap, dah lama dah xde org yg nk kongsi cerita)
sekarang ni kena la lalui semua sendiri
(anyway, i happy with my single life..) 
kadang petang2 cenggini rindu ngn kawan lama aku yg dah pindah balik Banting.
dah xde kawan nk ajak karok.
sorang lagi dah transfer KL..xde kawan nk layan tgk cite indon ptg2..
cuma nak share sket entah asal sekarang ni suka sangat lagu cristina perri (a thousand years) ngan lagu katty perry (the one that got away)..baru prasan, dua2 pun peri ek? huahuahuahua..
ok ar. nak sambung buat keje sket. opis dah kosong.huhuhuhu...
papepun, rindu ar.. :(