Wednesday, December 1, 2010

..::serabai barai::..

dah lama weih aku tgh meng'update' mende nie.
dah ujg2 tahun, kerja menimbun.
dengan kursus almost every week.
kes-kes yang semakin banyak/bertambah.
naik poning aku dibuatnya.
mmg dah tak terurus je rasanya.
dah tak sempat nak jog petg2.
pagi plak dah tak kuasa nk bgn awal2 utk jog.
nk g swimming pun asyik hujan je ptg2.
akhirnya terkandas la kat opis sampai senja.
rambut pun mcm dah tak terurus.
berat badan pun dah sempat nak monitor.
setakat weight lifting je la hari2 kalo sempat pun.
kalo tgk bilik opis aku pn dah berselerak je fail-fail atas meja.
makin serabai dan serabut bila bahan/dokumen yg aku nk ulas pakai bahasa yg aku sendiri payah nk paham.
kenapalah dorang suka pakai bahasa yg complicated.
payah aku nk ulas blk utk buat repot.
tu belum lg nk baca short form zaman skg ni yg tah pape je bunyinyer.
kat umah plak, tak ingat dah bila last aku mop lantai.
stakat sapu jek.
toilet sempat la berus/sental time mandi.
takpe la.
kerja.
tak baik bersungut.
kerja dengan ikhlas, baru dapat gaji yg berkat.
insyaallah!